RAINBOW BOWL
Biały ryż, tofu z masłem z orzechów ziemnych, edamame, mango, ogórek, awokado, sezam, kiszona rzodkiewka.
CRAZY PEANUT
czerwony ryż, tofu z masłem z orzechów ziemnych, brokuł, pieczony batat, mix sałat, ogórek, awokado, sezam.
KOREAN POKE BOWL
Biały ryż, sałatka z wakame, marynowana marchewka po koreańsku, grillowany ananas z chili, grzyby shitake i kiełki mung w sosie z pomarańczy i imbiru, orzechy ziemne, sos sriracha mango mayo.
MISO TAHINI TREAT
Makaron soba z olejem sezamowym, pak choi, groszek, groszek cukrowy, boczniaki smażone z Shichimi Togarashi, tofu łosoś, sos miso - tahini.
BRAIN GLOW
Stek z soplówki jeżowatej marynowanej w czerwonym winie i rozmarynie, ziemniaczki pieczone z cząbrem i czosnkiem, brokuł.
MISO SHROOM LASAGNE
Lasagne z farszem z pieczarkami i boczniakami z miso, przekładana szpinakiem i sosem beszamelowym.
VEGGIE BURGER
Wypiekana na miejscu bułka z czarnuszką, burger z białka pszennego, hummus, ogórek kiszony, pomidor, czerwona cebula, sałata, sos czosnkowy, sos musztardowo - klonowy.
SAŁATKA
VIETNAM GLOW
Sałatka, ogórek, marchewka, czerwona kapusta, kaczka z seitana, mandarynka, sos pomarańczowy z chili, liście mięty i kolendry, granat, orzeszki, limonka, dymka.
POLSKA KUCHNIA
PIEROGI
dostępne w dwóch smakach: nieruskie i niemięsne. Ręcznie robione na miejscu.
KOPYTKA
ręcznie robione z pysznym sosem grzybowym.
Przestrzeń do pracy i na spotkania
codziennie jesteśmy czynni 8.00 - 20.00
Rezerwacje dla grup
i na spotkania
organizacja wydarzeń i cateringów
możliwość wynającią całego lokalu i organizacji cateringu na terenie całego Krakowa