RAINBOW BOWL

Biały ryż, tofu z masłem z orzechów ziemnych, edamame, mango, ogórek, awokado, sezam, kiszona rzodkiewka.

CRAZY PEANUT

czerwony ryż, tofu z masłem z orzechów ziemnych, brokuł, pieczony batat, mix sałat, ogórek, awokado, sezam.

nasz bestseller

KOREAN POKE BOWL

Biały ryż, sałatka z wakame, marynowana marchewka po koreańsku, grillowany ananas z chili, grzyby shitake i kiełki mung w sosie z pomarańczy i imbiru, orzechy ziemne, sos sriracha mango mayo. 

MISO TAHINI TREAT

Makaron soba z olejem sezamowym, pak choi, groszek, groszek cukrowy, boczniaki smażone z Shichimi Togarashi, tofu łosoś, sos miso - tahini. 

BRAIN GLOW

Stek z soplówki jeżowatej marynowanej w czerwonym winie i rozmarynie, ziemniaczki pieczone z cząbrem i czosnkiem, brokuł.

MISO SHROOM LASAGNE

Lasagne z farszem z pieczarkami i boczniakami z miso, przekładana szpinakiem i sosem beszamelowym.

VEGGIE BURGER 

Wypiekana na miejscu bułka z czarnuszką, burger z białka pszennego, hummus, ogórek kiszony, pomidor, czerwona cebula, sałata, sos czosnkowy, sos musztardowo - klonowy. 

SAŁATKA

VIETNAM GLOW

Sałatka, ogórek, marchewka, czerwona kapusta, kaczka z seitana, mandarynka, sos pomarańczowy z chili, liście mięty i kolendry, granat, orzeszki, limonka, dymka.

POLSKA KUCHNIA

PIEROGI

dostępne w dwóch smakach: nieruskie i niemięsne. Ręcznie robione na miejscu.

KOPYTKA

ręcznie robione z pysznym sosem grzybowym.

1 z 3