nasza historia
Nasza historia rozpoczęła się 1 października 2016 roku kiedy pierwszy raz otworzyliśmy drzwi naszego sokowego baru. Nasz pierwszy lokal mieścił się na ul. Barskiej w Krakowie. Początkowo serwowaliśmy wyłącznie soki cold press, mleka roślinne i smoothie. Rozpoczynaliśmy w malutki lokalu mający niecałe 40 m2. Od samego początku była dla nas ważna współpraca bezpośrednio z rolnikami. Dlatego szukali osoby, które prowadzą zrównoważone i ekologiczne gospodarstwa. Prawie od samego początku naszej działalności nawiązaliśmy współpracę z rolnikami z Targu Pietruszkowego, który zrzesza lokalnych wytwórców i rolników, którzy oferują sprawiedliwą żywność. Zawsze zależało nam, aby oferowane przez nas produkty jak najlepiej wpływały na zdrowie, dlatego używamy superfoods, adaptogenów i ziół, aby wzmocnić prozdrowotne działanie.
Rok 2018 był dla nas okresem zmian, zmieniliśmy naszą lokalizację i zdecydowanie powiększyliśmy powierzchnię produkcji.
W listopadzie otworzyliśmy nasz lokal na Zabłociu, na ul. Ślusarskiej
Kolejny rok przyniósł zmianę identyfikacji graficznej, pojawiły się nasze piękne etykiety, a także po półrocznym staraniu udało się nam uzyskać znak ekologicznej żywności. Dzięki czemu jako jedyna firma w Polsce oferujemy ekologiczne soki cold press serwowane w szkle.
Udało się nam także zwiększyć wydajność naszej produkcji i przede wszystkim podnieść jakość naszych produktów, poprzez zakup sprzętu najlepszej jakości prosto z USA.